Scruton V.P.

Mi vagyunk a fejlődés helye, mi vagyunk a tudás helye, mi vagyunk A HELY.

Az V. kerületi Veres Pálné utcában, kapott helyet legújabb közösségi terünk a Scruton V.P., amely tökéletes találkozási pont üzleti megbeszélésekhez vagy intellektuális találkozásokhoz.

Kávézó és bisztró,
ahol a minőségi specialty kávé mellett kiváló ételekkel várunk a nap bármely időszakában. Nálunk mindig megtalálod a ritmusodnak megfelelő kínálatot!

Közösségi hely, 
ahol a gasztronómián túl rendszeres programokkal, ingyenes wifivel, napi- és hetilapokkal, valamint rengeteg olvasnivalóval várunk!

Program és rendezvényhelyszín,
ahol a saját szervezésű ismeretterjesztő és szórakoztató előadások mellett gasztro és workshop események is megvalósíthatók, a közéleti vitaestektől a koncertekig bezárólag.

Könyv, 
a név kötelez! Válogatott könyvtárunkban mindenki szabadon és kedvére olvashat egy jó kávé mellett. 

Shop,
hogy ne kelljen üres kézzel távoznod. Kínálatunkban megtalálhatóak a legfrissebb filozófiai és társadalomtudományi kiadványok, scrutonos marchendise és számos zöldülést támogató kiegészítő.

Bérelhető tereink,
előtted is nyitva állnak! Legyen szó szűkkörű tárgyalásról, workshopról, továbbképzésről, konferenciáról, céges vagy családi rendezvényről.

Catering,
hogy rendezvényeiden mindenki azt kaphassa, amit szeretnél. Kollégáink a kínálat összeállítástól kezdve a kiszolgálásig, teremberendezésig mindenben segítségedre lesznek, hogy igazán jó házigazda lehess!

Bérelhető tereink

Vendégtér

Amennyiben egész vendégterünket kibérelnéd rendezvényeidre, vagy bármelyik fenti helyiségünket egész napra igénybe vennéd, kérj egyedi ajánlatot a hello@scruton.hu email címen!

Bérleti díj:

Amennyiben egész vendégterünket kibérelnéd rendezvényeidre, kérj egyedi ajánlatot a hello@scruton.hu email címen!

Színházterem

20-30 fő befogadására alkalmas, külön zárható terem, monitorral és írható táblával felszerelve, párnákkal és könyvespolcokkal berendezve.

Bérleti díj:

25 000 Ft + ÁFA / óra

Podcast stúdió

Podcastek, podcast műsorok felvételére alkalmas felszereléssel ellátott helyiség.

Bérleti díj:

15 000 Ft + ÁFA / óra

Kiállító terem

Szabad falfelületekkel rendelkező, kiállításokra, bemutatókra alkalmas tér.

Bérleti díj:

Amennyiben kiállítótermünket bérelnéd ki, kérj egyedi ajánlatot a hello@scruton.hu email címen!

Ha az egész helyszínt bérelnéd, nálunk ez is megoldható. Kérj egyedi ajánlatot!

MEGKÖZELÍTÉS

Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető Ferenciek tere (M3), Kálvin tér (M3, M4) illetve a Fővám tér (M4) metrómegállótól vagy villamossal (2). Személygépkocsival parkolás az utcán fizetős övezetben vagy a közeli parkolóházban (Reáltanoda parkolóház).

 

Metró: M2, M3, M4

Villamos: 2

Mol bubi: Fővám tér, Ferenciek tere

Parkolás:
utcán, fizetős övezetben
Reáéltanoda parkolóházban