Scruton BELVÁROS

Mi vagyunk a fejlődés helye, mi vagyunk a tudás helye, mi vagyunk A HELY.

Az V. kerületi Zoltán utcában, klasszicista miliőben kialakított, egyedi kortárs belsőépítészeti enteriőrrel rendelkező közösségi hely tökéletes találkozási pont üzleti megbeszélésekhez vagy intellektuális találkozásokhoz.

A Scruton a Duna és a Szabadság tér ölelésében egy olyan konzervatív szellemi műhely, ahol a közösségi élet iránt érdeklődőknek lehetőségük nyílik valódi, hozzáadott értékkel bíró programokon, több véleményt is megszólaltató vitákban, beszélgetésekben részt venni. Névadónk, Sir Roger Scruton munkássága hűen tükrözi azt a konzervatív értékrendet és mély gondolatiságot, amely közösségi terünket is jellemzi.

 • Kávézó és bisztró,
  ahol a minőségi specialty kávé mellett kiváló ételekkel várunk a nap bármely időszakában. Nálunk mindig megtalálod a ritmusodnak megfelelő kínálatot!
 • Közösségi hely, 
  ahol a gasztronómián túl rendszeres programokkal, ingyenes wifivel, napi- és hetilapokkal, valamint rengeteg olvasnivalóval várunk!
 • Program és rendezvényhelyszín,
  ahol a saját szervezésű ismeretterjesztő és szórakoztató előadások mellett gasztro és workshop események is megvalósíthatók, a közéleti vitaestektől a koncertekig bezárólag.
 • Könyv, 
  a név kötelez! Válogatott könyvtárunkban mindenki szabadon és kedvére olvashat egy jó kávé mellett. 
 • Shop,
  hogy ne kelljen üres kézzel távoznod. Kínálatunkban megtalálhatóak a legfrissebb filozófiai és társadalomtudományi kiadványok, scrutonos marchendise és számos zöldülést támogató kiegészítő.
 • Bérelhető tereink,
  előtted is nyitva állnak! Legyen szó szűkkörű tárgyalásról, workshopról, továbbképzésről, konferenciáról, céges vagy családi rendezvényről.
 • Catering,
  hogy rendezvényeiden mindenki azt kaphassa, amit szeretnél. Kollégáink a kínálat összeállítástól kezdve a kiszolgálásig, teremberendezésig mindenben segítségedre lesznek, hogy igazán jó házigazda lehess!

Bérelhető tereink

Scruton kávézó vendégtér

A belváros Dunára nyíló utcájában, pár percre a Parlamenttől került kialakításra ez a 21. századi igényeknek megfelelő, otthonos kávézó. A tér alkalmas családi és céges fogadások, üzleti reggelik és kisebb rendezvények lebonyolítására.

Bérleti díj:

Egyedi ajánlat alapján

Tárgyaló

A kávézó felső szintjén kialakított, szeparált tárgyaló alkalmas üzleti megbeszélések, interjúk, kislétszámú meetingek, oktatások megtartására. A terem klimatizált, monitorhasználat biztosított.

Bérleti díj:

15 000 Ft +ÁFA/óra

Galéria

A kávézóval egy légtérben elhelyezkedő galéria alkalmas baráti társaságok összejöveteleihez, fiatalos belsőépítészeti megoldásaival kedvező miliőt biztosít bármilyen jellegű kislétszámú rendezvényhez. A tárgyalóval történő egybenyitás lehetőségével igazi multifunkcionális teret kapunk.

Bérleti díj:

15 000 Ft +ÁFA /óra
egész napra egyedi ajánlat alapján

Előadóterem

A pinceszinten elhelyezkedő előadóterem, felszereltségének köszönhetően sokoldalúan kihasználható. A terem alkalmas bármilyen jellegű rendezvény megvalósítására a workshopoktól kezdődően a konferenciák megtartására.

Bérleti díj:

25 000 Ft +ÁFA /óra
egész napra egyedi ajánlat alapján

Ha az egész helyszínt bérelnéd, nálunk ez is megoldható. Kérj egyedi ajánlatot!

MEGKÖZELÍTÉS

Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető a Kossuth tér (M3), illetve az Arany János utcai (M2) metrómegállótól, trolibusszal (70,78) vagy villamossal (2). Személygépkocsival parkolás az utcán fizetős övezetben vagy a közeli parkolóházban (Lipót Mélygarázs, Bank Center Mélygarázs).

 

Metró: M2, M3

Trolibusz: 70, 78

Villamos: 2

Mol bubi: Vécsey utca, Akadémia

Parkolás:
utcán, fizetős övezetben
Lipót Mélygarázs
Bank Center Mélygarázs